BLOG: 

Bliv klogere på komposit

Kompositterrasse med flot terrasseudsigt

 

Alternativ til træterrasse: Vælg komposit

Går du med drømmen om at bygge en træterrasse, kunne det være, du skulle overveje at bruge kompositbrædder i stedet for. Læs mere her.

Læs artiklen her

Hegnsloven

En sag skal som bekendt ses fra to sider. Det samme skal jeres nye hegn og skal det gode naboskab sikres. Læs om hegnsloven og hegn i skel her.

Læs artiklen her

Byg pæne, funktionelle højbede af komposittræ

Højbedet er en af de letteste måder, hvis du vil dyrke egne afgrøder eller selv bygge smukke blomsterkasser. Hvis du vælger at bygge dit eget bed af elementer i komposittræ, får du endda længere levetid og samtidig et konstant, flot udseende.

Læs artiklen her

Montagevejledninger

Hos Kompositterasse.dk har vi udarbejdet montagevejledninger til komposit terrasser og komposit hegn. Begge er i PDF format og lavet til at assistere dig i monteringen af din nye terrasse eller dit nye hegn.

Læs artiklen her

Hvad siger kunderne?

Hos Kompositterasse.dk vægter vi vores kunders tilfredshed meget højt, og vi sætter samtidig stor pris på de tilbagemeldinger, som vi får. Det gælder også eventuel utilfredshed eller kritik, da jeres erfaringer og meninger hjælper os med at optimere vores kundeservice og blive endnu bedre. Læs også om vores historie her.

Læs artiklen her

Komposit i al slags vejr

Med en terrasse fra Kompositterasse.dk kan du forlænge sommeren, og samtidig have en terrasse som forbliver smukt år efter år. Komposit egner sig nemlig til al slags vejr og er samtidig slidstærkt – også om vinteren. Dog er der nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du får en terrasse i komposit.

Læs artiklen her

10 tips til indretning af din kompositterrasse

Indretningsarkitekten har her samlet 10 af henes bedste indretningstips til, hvordan du kan arbejde din personlige stil og atmosfære med udenfor – hvad end, du har en stor terrasse eller en mindre altan.

Læs artiklen her

Læs om fordelene ved komposit

“Jeg vil påstå, at komposittræ er som skabt til det danske vejr,” siger Jonas Dahl, der er indehaver af Kompositterrasse.dk og specialist i komposittræ. “Det er slut med at skulle bekymre sig om råd og svamp, og der er ingen grund til at tænke på at skulle give olie eller træbeskyttelse hvert eller hvert andet år. En kompositterrasse giver simpelthen plads til flere hyggetimer i haven.“

Læs artiklen her

Kompositfliser er nemme at lægge

Står du med et projekt, som kræver, at du lægger et terrassegulv, et altangulv eller et gulv til dit fortelt, så er der mange fordele ved at vælge kompositfliser. Kort sagt er de nemme og hurtige at lægge, de er helt vedligeholdelsesfrie, og de er desuden relativt billige i forhold til andre former for nemme gulve.

Læs artiklen her

Sådan laver du din kompositterrasse, trin for trin

Træterrasser i komposit er deluxe versionen af en almindelig træterrasse. Men igennem os får du det til den samme pris, så ved at vælge komposit terrassebrædder får du en vedligeholdelsesfri træterrasse, der forbliver flot uanset vejr og vind. Her kan du se hvordan du gør trin for trin.

Læs artiklen her

Sådan bygger du dit nye komposithegn

Du kan med stor fordel vælge selv at bygge dit komposithegn, som modsat traditionelt træværk ikke kræver det store vedligeholdelse.

Læs artiklen her

Kompositgulv til forteltet

Komposit er vedligeholdesesfrit og vores gulv til fortelt er lavet i 30 x 30 centimeters fliser der klikker let og usynligt ind i hinanden. De kan saves igennem, så du kan få et forteltsgulv der passer helt perfekt, og så har hver farve og design sit eget afslutningsbræt, så det er en sand fryd for øjet.

Læs artiklen her

Kompositbrædder og plastiktræ – to navne for den samme ting

Komposit brædder består af 60 % træ, 30 % plastik og 10 % bindemiddel og farvestof. Plastikken er grunden til at det kan holde til vejr og vind, og selvfølgelig også grunden til at mange kalder det for plastik træ, men hvad mange ikke ved, er at det er meget miljøvenligt – også igennem hele produktionen!

Læs artiklen her

Gratis vareprøve

Se og mærk kvaliteten af komposittræ inden du køber.