Træfliser med slutbrædder

Det er nemt og billigt at lægge kompositfliser

Kompositfliser er utroligt nemme og hurtige at montere, samtidig er de både vedligeholdelsesfri og meget prisbillige! Alle vores træfliser måler 30 x 30 centimeter og passer perfekt og usynligt ind i hinanden, så du lynhurtigt kan montere dem på din altan, i forteltet, som terrasse og alle mulige andre steder.

Træfliserne kan nemt saves, så de passer til der, hvor du vil lægge dem, og når du er færdig, sætter du bare afslutningspladerne på.

 

Kompositfliser – sådan lægger du dem, trin for trin

  1. Start med at lave en simpel plantegning og mål op, så du ved, hvor lang og hvor bred din flade er. Du skal ikke spekulere på underlag, for fliserne kan lægges på al slags underlag (det skal blot være jævnt og plant)! Hvis det drejer sig om kompositfliser til dit fortelt bør du læse vores artikel her: Gulv til fortelt.
  2. Vælg et design (hvis du gerne vil se valgmulighederne først, er du velkommen til at kontakte os og få tilsendt en vareprøve):terrassefliser04-min
  3. Divider dit længde og breddemål med 30 og rund op, så du ved, hvor mange kompositfliser du skal bruge og bestil dem derefter i vores webshop.
  4. Mål omkredsen af din flade og bestil slutbrædder.
  5. Læg kompositfliserne. det er både hurtigere og nemmere, end du regner med!

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os, vi star selvfølgelig klar med den nødvendige rådgivning.

Hos Kompositterrasse.dk er vi eksperter i komposittræ. Vi har erfaringen til at rådgive dig, så du får den løsning, der passer til dine behov – og vi hjælper gerne med alt lige fra opmåling, beregning og videre til selve udførelsen af terrassen, altanen eller hegnet.